KANTOORGEBOUW INTERIEUR OISTERWIJK

SEEDS OF CHANGE
13 September 2018
KANTOORGEBOUW OISTERWIJK
13 September 2018

Jaartal: 2008

Segment: Showrrom + kantoor

Locatie: Oisterwijk, Nederland

Lichtarchitect: w&r design

 

 

Het interieur is volledig op maat en onder architectuur gebouwd. De verlichting speelt hierbij een zeer belangrijke rol. De nieuwe interieurelementen vormen de basis voor de algemene verlichting in de verschillende ruimten. Op de eerste etage is gebruikt gemaakt van de scheidingswand tussen kantoren en de gang. In verscheidene ruimten zijn muurdecoraties aangebracht die licht uitstralen en een bijdrage leveren aan de algemene verlichting.

Op de begane grond wordt de lengte van het gebouw, en de posities van de kolommen geaccentueerd door een lichtstraat bestaande uit een spanplafond met daar achter RGB LED verlichting die langzaam van kleur verandert.